املت ژاپني يا تاماگوياكي يك صبحانه لذيذ و خوشمزه است كه در اين كشور درست ميشود و به ذائقه ايرانيها نزديك است.

املت ژاپني يا سوشي تخممرغ، نوعي صبحانه ژاپني است با يك چاشني به نام داشي درست ميشود. اگر اين چاشني را نتوانستيد تهيه كنيد، ميتوانيد از آب گوشت، مرغ يا سبزيجات و حتي شير استفاده كنيد. براي آشنايي با طرز تهيه املت ژاپني با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم تهيه املت ژاپني :
تخم مرغ: ۴ عدد
سويا سس: نصف قاشق چايخوري
شكر: يك قاشق غذاخوري
چاشني داشي يا عصاره مرغ و گوشت: يك عدد
نمك به ميزان لازم
قارچ در صورت تمايل
پيازچه در صورت تمايل
طرز تهيه املت ژاپني :
تخممرغها را در كاسهاي شكسته و با سويا سس، نمك، شكر و چاشني داشي يا عصارههاي ديگر مخلوط كنيد.
مراقب باشيد زياد نمك نزنيد، چون سس سويا كمي شور است.
كف يك تابه نچسب مستطيل شكل را با روغن چرب كنيد. بهتر است تابه مستطيلي باشد تا بتوان تخممرغ را راحت رول كرد.
تابه را روي شعله ملايم گذاشته و مخلوط را به آرامي در تابه بريزيد تا تخممرغ سرخ شود.
وقتي رنگ تخممرغ مات و كدر شد، املت آماده است. با يك كفگير بزرگ آن را از تابه بيرون آورده و رول كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد مقداري قارچ و پيازچه را خرد كرده با كمي روغن تفت دهيد و روي تخممرغ سرخ شده بريزيد سپس آن را رول كنيد.
بعد از رول كردن، آن را كنار بگذاريد تا خنك شود؛ سپس با يك چاقوي تيز از عرض برش زده و به قطعات كوچك تقسيم كنيد.
ميتوانيد اين املت خوشمزه را مانند ژاپنيها با چاپستيك (چوب مخصوص غذاخوري) سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يكي ديگر از انواع املت “املت پنيري، صبحانه گرم و دلچسب” را مطالعه كنيد.
براي مشاهده مطالب بيشتر از مجله آشپزي دلتا ديدن نماييد
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/12/13 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
آش آبادان يك آش خوشمزه، غليظ و كشدار است كه معمولا براي صبحانه يا عصرانه مصرف ميشود.

آش آبادان بسيار مقوي و تند است و بوميهاي آبادان معمولا آن را در وعده صبحانه مصرف ميكنند. مردم آبادان معتقدند اين آش را بايد صبح خورد كه تا شب دويد و فعاليت كرد. البته در ديگر مناطق جنوبي ايران، اين آش براي ناهار يا عصرانه سرو ميشود.
مواد لازم تهيه آش آبادان :
گوشت گوساله: ۲۵۰ گرم
برنج: ۳۰۰ گرم
عدس: ۱۵۰ گرم
تره: ۵۰۰ گرم
نخود: ۷۵ گرم
لوبيا سفيد: ۱۰۰ گرم
پياز: ۲ عدد
زردچوبه: يك دوم قاشق چايخوري
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
فلفل قرمز: يك دوم قاشق چايخوري
نعناع داغ براي تزيين
گوشت چرخكرده براي تزيين
كشك براي تزيين
پياز داغ براي تزيين
طرز تهيه آش آبادان :
نخود و لوبيا را از يك روز قبل و برنج و عدس را از ۴ ساعت قبل از پخت خيس كنيد.
پيازها را رنده كرده و روي شعله ملايم بگذاريد تا آب آنها كشيده شود.
سپس كمي روغن ريخته و گوشت را به آن اضافه كنيد. وقتي رنگ گوشت تغيير كرد، زردچوبه را بيفزاييد.
لوبيا و نخود را به گوشت اضافه كرده، بگذاريد با حرارت ملايم بپزند.
وقتي لوبيا و نخود نيمپز شدند، برنج و عدس را به مواد بيفزاييد تا با هم بپزند.
سپس تره، نمك، فلفل سياه و فلفل قرمز را در قابلمه ريخته و گاهي آش را هم بزنيد تا ته نگيرد.
سبزي آش آبادان فقط تره است كه عطر خوبي به آن ميدهد. البته برخي به آن جعفري هم اضافه ميكنند.
گوشت چرخكرده را با پياز رنده شده، نمك و فلفل مخلوط كرده، تفت دهيد و كوفته قلقلي درست كنيد.
وقتي گوشت پخت و جا افتاد، گوشت را از قابلمه بيرون آوريد؛ سپس آن را ريش ريش كرده، كمي بكوبيد و دوباره در آش بريزيد.
آش را در كاسه مناسبي ريخته و روي آن را با كشك، نعناع داغ، پياز داغ و كوفته قلقلي تزيين و سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك آش مقوي و خوشمزه “آش اسفناج، سبك و مقوي” را مطالعه كنيد.
براي مشاهده مطالب بيشتر از مجله آشپزي دلتا ديدن نماييد
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/12/13 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :
خوراك قارچ و سبزيجات يك غذاي رژيمي و گياهي است كه در آن از گوشت استفاده نشده است.

اگر از غذاهاي گوشتي خسته شدهايد و دوست داريد يك غذاي رژيمي خوشمزه و لذيذ درست كنيد، خوراك قارچ و سبزيجات يك پيشنهاد عالي است. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه خوراك قارچ و سبزيجات آشنا شويد.
مواد لازم تهيه خوراك قارچ و سبزيجات :
قارچ: يك كيلو
پياز: ۴ عدد
جعفري خرد شده: يك پيمانه
فلفل قرمز شيرين: ۲ عدد
روغن زيتون: ۷ قاشق غذاخوري
گوجه گيلاسي: ۱۰ عدد
كلم بروكلي: ۲۰۰ گرم
فلفلدلمهاي: يك عدد
آويشن: نصف قاشق چايخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
رب گوجهفرنگي در صورت تمايل
طرز تهيه خوراك قارچ و سبزيجات :
قارچها را ورقهاي برش زده و با كمي روغن تفت دهيد؛ سپس حدود يك ربع در تابه را ببنديد تا قارچها بپزند.
در صورت تمايل ميتوانيد قارچها را برش نزده و درسته استفاده كنيد.
پياز، فلفل قرمز شيرين و فلفلدلمهاي را خلالي خرد كنيد. براي زيبايي غذا بهتر است از فلفلدلمهاي رنگي استفاده كنيد.
گوجه گيلاسيها را از وسط نصف كنيد.
به جاي گوجه گيلاسي ميتوانيد از گوجهفرنگي معمولي استفاده كرده و در اندازه دلخواه برش بزنيد.
كلم بروكلي را تكه تكه كرده و در آب در حال جوش بيندازيد تا يكي دو جوش بخورد؛ سپس آبكش كنيد.
وقتي آب قارچ كم شد، كلم بروكلي و مواد خرد شده به جز پياز را به آن افزوده، چند بار هم بزنيد و دوباره در تابه را ببنديد.
وقتي آب قارچ كاملا جذب شد، پياز خرد شده و روغن زيتون را به خوراك اضافه كرده و دوباره در تابه را ببنديد.
اگر دوست داريد در اين مرحله ميتوانيد يك قاشق رب گوجهفرنگي را در يك استكان آب جوش حل كرده و در خوراك بريزيد.
وقتي پياز كمي نرم شد و رنگ آن تغيير كرد، نمك، فلفل و آويشن را بيفزاييد. در صورت تمايل ميتوانيد از ادويههاي ديگر هم استفاده كنيد.
در آخر يك پيمانه جعفري خرد شده در خوراك ريخته و پس از چند دقيقه زير تابه را خاموش كنيد.
خوراك قارچ و سبزيجات را در ظرف بريزيد و با انواع سالاد سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
براي مشاهده مطالب بيشتر از مجله آشپزي دلتا ديدن نماييد
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/12/13 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :
كباب قفقازي مانند كباب بختياري از تركيب گوشت قرمز و مرغ تهيه ميشود و بسيار پرطرفدار است.

كباب قفقازي يكي از كبابهاي خوشمزه و معروف است كه اصالت آن به قفقاز برميگردد. اين كباب را به راحتي و با كمي حوصله ميتوان در منزل درست كرد. براي آشنايي با طرز تهيه كباب قفقازي با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم تهيه كباب قفقازي :
گوشت گوساله: نيم كيلو
سينه مرغ: نيم كيلو
فلفلدلمهاي: ۴ عدد
پياز: ۲ عدد
كره: ۵۰ گرم
ماست چكيده: نصف ليوان
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
زعفران دم كرده: يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه كباب قفقازي :
پيازها را خلالي خرد كنيد و در كاسه بريزيد؛ سپس روغن زيتون، ماست چكيده ، نمك و فلفل را به آن افزوده و مخلوط كنيد.
گوشت مرغ و گوساله را به اندازه جوجه كباب خرد كرده و به مواد درون كاسه اضافه كنيد. مواد را با دست زير و رو كنيد تا به همه جاي گوشت برسد.
روي در كاسه سلفون بكشيد و دو ساعت در يخچال بگذاريد تا گوشتها نرم و طعمدار شوند.
فلفلدلمهاي را به صورت تكهاي براي سيخ كردن خرد كرده و كنار بگذاريد.
پس از دو ساعت، كاسه را از يخچال بيرون بياوريد و گوشتها را سيخ كنيد. براي سيخ كردن به ترتيب يك تكه گوشت قرمز، يك تكه فلفلدلمهاي و يك تكه گوشت مرغ بگذاريد. به همين ترتيب تمام سيخها را پر كرده و كنار بگذاريد.
زغالها را به صورت يكدست در منقل بگذاريد و روشن كنيد. سيخها را روي منقل بچينيد و به صورت مداوم بچرخانيد تا كبابها به صورت يكدست پخته شوند.
با مخلوط كردن زعفران دم كرده و كره آب شده سس كره درست كنيد و در دو دقيقه پاياني پخت كباب، با قلممو روي آنها بماليد. اين كار علاوه بر اينكه طعم و ظاهر كباب را بهتر مي كند، باعث ميشود آنها خشك نشوند.
كباب قفقازي را پس از آماده شدن با برنج يا نان و گوجه كبابي سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/30 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :
باسلوق ژله اي از شيرينيهاي خوشمزهاي است كه با مواد سادهاي درست ميشود و طرز تهيه آساني دارد.

اگر دنبال درست كردن يك شيريني خوشمزه و آسان براي عيد هستيد، پيشنهاد ما باسلوق ژله اي است. مواد اين شيريني هميشه در دسترس است و بنا به سليقه ميتوانيد با هر طعم و شكلي كه دوست داريد، آن را درست كنيد. طرز تهيه باسلوق خانگي با ژله را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه باسلوق ژله اي :
نشاسته: نصف پيمانه
روغن مايع: يك چهارم پيمانه
شكر: نصف پيمانه
آب سرد: يك و نيم پيمانه
پودر نارگيل: يك پيمانه
ژله: يك بسته
گلاب: ۳ قاشق چايخوري
مغز بادام، گردو و فندق براي تزيين
طرز تهيه باسلوق ژله اي :
نشاسته را با آب سرد مخلوط و خوب هم بزنيد تا در آب حل شود؛ سپس پودر ژله را با طعم دلخواه به آن بيفزاييد.
براي بهتر شدن طعم ژله ميتوانيد آبميوه مربوط به طعم ژله را جايگزين يك ليوان آب كنيد. مثلا اگر ژله با طعم انار انتخاب مي كنيد، از يك ليوان آب انار به جاي يك ليوان آب استفاده كنيد.
وقتي مايه يكدست شد، شكر را به آن افزوده و هم بزنيد.
مايه را در قابلمهاي ريخته و روي شعله ملايم بگذاريد. آن را مرتب هم بزنيد تا ته نگيرد و گلوله نشود؛ سپس كمي گلاب به آن بيفزاييد و به هم زدن ادامه دهيد.
وقتي مواد كمي غليط شد، روغن را اضافه كنيد. دقت كنيد كه در تمام مدت مواد را مدام و با سرعت هم بزنيد تا گوله نشود.
پس از حدود ۴۵ دقيقه هم زدن، وقتي محلول كاملا غليظ شد، آن را از روي شعله برداريد.
پس از خنك شدن مايه باسلوق، مقداري از آن را برداريد و در دست گرد كنيد.
مايه را به هر شكلي كه دوست داريد، ميتوانيد فرم دهيد يا قالب بزنيد.
در كاسهاي پودر نارگيل بريزيد و گولههاي باسلوق را در آن بغلتانيد. ميتوانيد روي باسلوقها را با مغز بادام، گردو و فندق تزيين و سرو كنيد.
اين شيريني را در طعمها و رنگهاي متنوع درست كنيد تا ظرف پذيرايي زيبايي داشته باشيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/30 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :
آش اسفناج غذايي سبك و مقوي است كه با برنج، حبوبات و اسفناج پخته ميشود.

آش اسفناج يكي از آشهاي خوشمزه است كه راحت تهيه ميشود و به برطرف شدن سرماخوردگي كمك مي كند. در اين غذا از سبزي آش استفاده نميشود و سبزي آن فقط اسفناج است. در صورتي كه فصل اسفناج نبود، ميتوانيد از برگ چغندر براي تهيه اين آش استفاده كنيد.
مواد لازم تهيه آش اسفناج :
اسفناج: يك كيلو
برنج: نصف پيمانه
لوبيا چيتي: نصف پيمانه
عدس: يك پيمانه
ماش: نصف پيمانه
پياز: ۲ عدد
سير: ۳ حبه
كشك: يك قاشق غذاخوري
آويشن: يك قاشق چايخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
نعناع داغ به ميزان لازم
طرز تهيه آش اسفناج :
حبوبات را از شب قبل جداگانه خيس كنيد تا بهتر پخته شوند و نفخ آنها از بين برود. در اين مدت يكي دو بار آب آنها را عوض كنيد.
لوبيا را پس از خيس خوردن بپزيد و كنار بگذاريد.
پياز و سير را ريز خرد كرده و با مقداري روغن تفت دهيد تا طلايي شوند؛ سپس با عدس، ماش، برنج و ادويهها به لوبياي پخته شده اضافه كنيد.
براي تهيه اين آش ميتوان به جاي برنج از بلغور گندم يا جو استفاده كرد.
وقتي تمام مواد پخته و برنج له شد، اسفناج خرد شده را به آش افزوده، كمي شعله را زياد كنيد تا حدود بيست دقيقه بجوشد و لعاب بدهد؛ سپس حرارت را كم كنيد و در ظرف را ببنديد تا اسفناج بپزد.
در نيم ساعت پاياني پخت، مقداري نعناع داغ و يك قاشق كشك به آش افزوده، صبر كنيد تا خوب جا بيفتد.
وقتي آش آماده شد، آن را در كاسه بريزيد و با پياز داغ، نعناع داغ، سير داغ و كشك تزيين و سرو كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد گوشت قلقلي درست كرده و هنگام سرو در آش بريزيد تا مجلسي شود.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/30 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :
سرو هندوانه با پنير پارمزان شيوهاي جديد براي سرو اين ميوه به عنوان دسر است.

يك بشقاب هندوانه قرمز و شيرين را ميتوانيد به عنوان يك دسر كنار غذا سرو كنيد؛ مانند گذشتهها كه هندوانه و خربزه، هميشه جزيي از سفره ناهار يا شام بودند. همچنين اين بشقاب هندوانه مناسب ميان وعده براي دورهميها و مهمانيهاي عصرانه است. با مجله دلتا همراه باشيد تا با سرو هندوانه به شيوهاي خاص و مجلسي آشنا شويد.
مواد لازم سرو هندوانه با پنير پارمزان :
هندوانه كوچك: يك عدد
پوست ليموي رنده شده: يك قاشق غذاخوري
آبليموي تازه: يك چهارم فنجان
نمك: يك قاشق چايخوري
پودر چيلي: يك قاشق چايخوري
پنير پارمزان به ميزان لازم
گشنيز خرد شده: نصف فنجان
فلفل تازه به ميزان لازم
طرز تهيه سرو هندوانه با پنير پارمزان :
هندوانه را پوست گرفته، تخم آن را درآوريد؛ سپس آن را در قطعات مكعبي خرد كنيد. براي اين كار حتماً از تخته و چاقوي تيز استفاده كنيد تا هم تكههاي آن اندازه هم باشند و هم آب هندوانه در نيايد. براي اينكه دسر ظاهر بهتري داشته باشد، هندوانهها را مانند هم خرد كنيد.
تكههاي هندوانه را در ظرفي ريخته، روي آن سلفون بكشيد و در يخچال بگذاريد تا نرم نشوند.
در كاسهاي پوست ليموي رنده شده، آبليموي تازه، نمك و پودر چيلي را با هم مخلوط كنيد.
از مخلوط روي هندوانهها بريزيد و به آرامي شروع به هم زدن كنيد تا مزهدار شوند؛ سپس روي آنها پنير پارمزان بپاشيد. در آخر، مقداري فلفل تازه روي مواد بريزيد و آنها را در بشقاب مناسبي بكشيد. مقداري پنير پارمزان و گشنيز خرد شده روي دسر بريزيد و آن را سرو كنيد.
بهتر است اين دسر را به اندازه مصرف آماده كنيد و داخل يخچال نگه نداريد، چون اگر بماند طعم خود را از دست ميدهد و بيات ميشود.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك دسر شيك و مجلسي “طرز تهيه دسر سوهان” را مطالعه كنيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/28 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
دسر سوهان بافت نرم و لطيفي دارد و ظاهر آن تقريبا شبيه كاچي است.

دسر سوهان يكي از خوشمزهترين دسرهاي سنتي ايران است. البته اين دسر با سوهاني كه در قم و اصفهان است، تفاوت دارد و مانند آنها سفت نيست. دسر سوهان كالري بالايي دارد و غلظت آن مانند كاچي است. براي آشنايي با طرز تهيه اين دسر خوشمزه با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم تهيه دسر سوهان :
زرده تخممرغ: ۳ عدد
آرد سفيد: ۱۰۰ گرم
آرد جوانه گندم: ۳۰ گرم
آب: ۲ پيمانه
زعفران دم كرده: يك سوم استكان
پودر قند: ۳۰۰ گرم
كره آب شده: ۱۰۰ گرم
پودر هل: نصف قاشق چايخوري
پودر پسته و پودر بادام براي تزيين
طرز تهيه دسر سوهان :
آرد سفيد و آرد جوانه گندم را دو بار الك كرده آنها را در كاسهاي ريخته و با آب مخلوط كنيد؛ سپس ۲۰ دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد و مدام هم بزنيد تا غليظ شود و رنگ آن تغيير كند. آرد اين دسر نياز به تفت دادن ندارد.
اگر پس از ۲۰ دقيقه رنگ آرد تغيير نكرد، زمان پخت را بيشتر كنيد تا رنگ آن تيره شود.
به جاي كره ميتوانيد از روغن حيواني استفاده كنيد.
در قابلمهاي زردههاي تخممرغ را با پودر قند مخلوط كنيد. كره آب شده را به مواد افزوده و خوب هم بزنيد تا مايه يكدست شود.
اگر پودر قند نداريد، ميتوانيد از شكر آسياب شده استفاده كنيد.
همه مواد را با هم مخلوط كرده، روي شعله ملايم بگذاريد و مدام هم بزنيد. در آخر زعفران آب كرده و پودر هل را به آنها بيفزاييد تا رنگ و طعم خوبي به سوهان بدهد. پس از چند دقيقه كه مواد به غلظت مناسب رسيدند، شعله را خاموش كنيد.
دسر سوهان آماده است، آن را پس از خنك شدن در ظرف سرو بريزيد.
روي دسر را با پودر پسته و پودر بادام تزيين و با چاي سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/28 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
دونات اسپاگتي فينگر فودي است كه با ماكاروني رشتهاي در قالب دونات درست ميشود.
اگر در فكر يك ايده غذايي جالب براي مهماني هستيد، دونات اسپاگتي پيشنهاد خوبي است. اين غذاي خوشمزه و جالب را كمتر كسي درست ميكند و فينگر فود خاصي براي سرو در جشنها و مهمانيها است. براي آشنايي با دونات اسپاگتي كه يكي از غذاهاي جديد است، با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم تهيه دونات اسپاگتي :
اسپاگتي: ۲۰۰ گرم
تخممرغ: ۳ عدد
آرد سفيد: يك قاشق غذاخوري
گوشت چرخكرده: ۱۰۰ گرم
پياز: يك عدد
روغن مايع به ميزان لازم
رب گوجهفرنگي: يك قاشق غذاخوري
پنير پيتزا به ميزان لازم
نمك، فلفل، زردچوبه،آويشن و پاپريكا به ميزان لازم
سس كچاپ و چيلي به ميزان لازم
طرز تهيه دونات اسپاگتي :
پياز را نگيني خرد و با كمي روغن سرخ كنيد. گوشت و رب را با پيازداغ تفت دهيد و مايه ماكاروني را كنار بگذاريد.
اسپاگتي را سه تكه كرده و داخل آب جوش و نمك بريزيد. وقتي اسپاگتي نرم شد، آن را آبكش كنيد و كنار بگذاريد تا خنك شود.
تخممرغها را با چنگال هم زده و با تمام ادويهها و سسها مخلوط كرده تا يكدست شود؛ سپس آرد و روغن را به مواد افزوده و با هم مخلوط كنيد.
در آخر اسپاگتي سردشده را به مواد اضافه كنيد.

داخل قالب مخصوص دونات را چرب كنيد. به ترتيب از مواد اسپاگتي، مايه ماكاروني، پنير پيتزا و دوباره از مواد اسپاگتي در قالب بريزيد.
روي قالب فويل بكشيد و آن را ۴۰ دقيقه در فر بگذاريد تا پخته و طلايي شود. اگر پس از اين مدت رنگ آن تغيير نكرده بود، چند دقيقه گريل را روشن كنيد تا دونات اسپاگتي خوشرنگ و طلايي شود.
وقتي قالب را از فر بيرون آورديد، بگذاريد خنك شود؛ سپس آن را در ظرف سرو برگردانيد و با مواد دلخواه تزيين كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/28 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
بادمجان قالبي نوعي غذا با بادمجان و گوشت است كه مانند كيك در قالب تهيه ميشود و شيك و مجلسي است.

بادمجان قالبي غذايي بسيار خوشمزه است كه طعم آن كمي شبيه خورشت بادمجان است. اين غذا ظاهر خوبي دارد و ازاينرو مناسب سرو در مهمانيها است. براي آشنايي با طرز تهيه بادمجان قالبي با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم تهيه بادمجان قالبي :
بادمجان قلمي: يك كيلو
برنج: ۲ پيمانه
پياز: ۲ عدد
گوشت چرخكرده: ۲۰۰ گرم
رب گوجهفرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
زعفران دم كرده به ميزان لازم
قارچ: ۲۰۰ گرم
كره: ۵۰ گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه بادمجان قالبي :
براي تهيه اين غذا بهتر است بادمجانها با پوست باشند؛ ازاينرو سعي كنيد از بادمجانهاي قلمي استفاده كنيد.
بادمجانها را با پوست شسته و برشهاي طولي دهيد؛ سپس به آنها نمك زده و سرخ كنيد.
پيازها را نگيني خرد كرده و با مقداري روغن تفت دهيد تا سرخ شود. گوشت چرخكرده، رب، زعفران دم كرده، نمك و فلفل را به پياز داغ افزوده و با هم تفت دهيد.
به جاي گوشت چرخكرده ميتوانيد از مرغ خرد شده استفاده كنيد.
قارچها را ورقهاي خرد كرده، روي شعله ملايم بگذاريد تا آب آن كشيده شود؛ سپس با كره تفت دهيد و كنار بگذاريد.
برنج خيس خورده در آب و نمك را روي شعله ملايم بگذاريد تا آب آن كشيده و نرم شود.
بادمجانهاي سرخ شده را داخل قالب موردنظر بچينيد؛ طوري كه روي هم باشند و مواد داخل آنها ريخته شود.
چون بادمجانها چرب هستند، نيازي به چرب كردن قالب نيست.
نصف برنج را روي بادمجانها ريخته و با پشت قاشق صاف كنيد. قارچ و مواد گوشتي را روي برنج بريزيد و بقيه آن را به مواد بيفزاييد.
لبه بادمجانها را روي مواد بياوريد؛ سپس روي قالب فويل كشيده و آن را در فر كه از قبل گرم كردهايد، بگذاريد.
پس از ۴۵ دقيقه قالب را از فر بيرون بياوريد و وقتي كمي خنك شد، آن را در ظرف سرو برگردانيد.
بادمجان قالبي را با گوجه و انواع سبزيجات تزيين و با ماست و سبزي خوردن سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با نوعي غذا با بادمجان “خوراك رول بادمجان؛ پيشنهاد ويژه براي شام” را مطالعه كنيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/28 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
مرباي زنجبيل با زنجبيل تازه درست ميشود و خواص زيادي دارد.

مرباي زنجبيل يكي از انواع مربا است كه طبع گرمي دارد. تهيه اين مربا كمي وقتگير است، ولي به طعم خوب آن ميارزد. مرباي زنجبيل با نان و كره، صبحانهاي دلچسب براي روزهاي سرد است. اين مربا را علاوه بر صبحانه، بهعنوان دسر هم ميتوان سرو كرد. طرز تهيه مرباي زنجبيل را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه مرباي زنجبيل :
زنجبيل تازه: ۲۰۰ گرم
شكر: ۲۰۰ گرم
آب: يك و نيم ليوان
آبليمو: يك قاشق مرباخوري
طرز تهيه مرباي زنجبيل :
زنجبيل را پوست گرفته و به صورت خلالي يا نگيني خرد يا با پوست، ورقهاي كنيد.
زنجبيل خرد شده را ۱۵ دقيقه در آب بجوشانيد؛ سپس آن را آبكش كرده، در صافي بريزيد و آب سرد روي آن بگيريد.
زنجبيل را دوباره در آب بجوشانيد و آبكش كرده و اين كار را ۴ تا ۵ بار تكرار كنيد تا تلخي زنجبيل از بين برود. البته اگر تندي زنجبيل را دوست داريد، ميتوانيد اين كار را كمتر انجام دهيد.
پس از اينكه تلخي زنجبيل از بين رفت، آن را چند ساعت در كاسه آب سرد بگذاريد و در اين مدت چند بار آب آن را عوض كنيد.
شكر و آب را در قابلمهاي بريزيد و آن را روي شعله متوسط بگذاريد تا بجوشد؛ سپس زنجبيل را به مخلوط شكر و آب افزوده، بگذاريد شهد مربا قوام بيايد.
اگر شهد مربا زياد بود، ميتوانيد در مرباهايي مانند مرباي هويج از آن استفاده كنيد.
به خاطر طعم قوي زنجبيل، اين مربا نيازي به افزودن وانيل و گلاب ندارد.
در اواخر پخت مربا، آبليمو را به آن اضافه كرده، قابلمه را از روي شعله برداريد تا مربا سرد شود.
مرباي خنك شده را در ظرف شيشهاي بريزيد و در يخچال نگه داريد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك مرباي خوشمزه “مرباي كدو حلوايي، ترد و مجلسي” را مطالعه كنيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/26 ساعت: ۱۶ توسط:deltafood :
سالاد ايتاليايي با پاستا، نوعي سالاد خوشمزه است كه مواد متنوعي دارد.

اگر ميخواهيد يك وعده غذايي خوشمزه و خنك ميل كنيد، پيشنهاد ما سالاد ايتاليايي با پاستا است. اين سالاد خوشطعم كه با پاستا درست ميشود، ارزش غذايي بالايي دارد و مناسب كودكان و نوجوانان است. طرز تهيه سالاد ايتاليايي را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه سالاد ايتاليايي :
پاستا فرمي: ۲۵۰ گرم
سينه مرغ: يك عدد
پياز: يك عدد
ذرت پخته شده: نصف پيمانه
خيارشور: نصف پيمانه
هويج: ۳ عدد
جعفري خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
شويد خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
نعناع خشك به ميزان لازم
ژامبون: ۱۰۰ گرم
فلفلدلمهاي رنگي: يك عدد
سس مايونز: ۳ قاشق غذاخوري
ليموترش: يك عدد
پودر پاپريكا: يك قاشق چايخوري
پودر آويشن: يك قاشق چايخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه سالاد ايتاليايي :
پياز را خلالي و مرغ را خرد كرده و در كمي روغن با هم تفت دهيد. مقداري نمك و فلفل به آن افزوده، با كمي آب بگذاريد بپزد.
پاستا فرمي را به هر شكلي كه دوست داريد، در آب جوش و نمك بريزيد تا بپزد و نرم شود؛ سپس آن را آبكش كنيد.
خيارشور، هويج و فلفلدلمهاي را خرد كرده و كنار بگذاريد.
در كاسهاي آب ليموترش را بگيريد و با سس مايونز مخلوط كنيد. پودر آويشن، پودر پاپريكا، نمك و فلفل را به مواد بيفزاييد و هم بزنيد تا سس آماده شود. براي خوشمزهتر شدن سس ميتوانيد مقدار سس مايونز را بنا به سليقه بيشتر كنيد.
در ظرفي پاستاي آبكش شده را ريخته، مواد خرد شده، ذرت، جعفري، شويد، نعناع خشك و ژامبون خرد شده را به آن اضافه كنيد. سس را روي سالاد بريزيد و با مواد خوب مخلوط كنيد تا به خورد آن برود.
سالاد را يك ساعت در يخچال بگذاريد تا آماده شود.
در صورت تمايل ميتوانيد گوجه گيلاسي يا زيتون سياه به مواد سالاد ايتاليايي اضافه كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/26 ساعت: ۱۶ توسط:deltafood :
مرغ ناردوني نوعي خورشت گيلاني است كه طعم ترشي دارد.

مرغ ناردوني از غذاهاي معروف شمالي است كه بيشتر به عنوان خورشت و با كته سرو ميشود. اين غذا كه در آن از رب و دانههاي انار استفاده شده، بسيار خوشمزه است و طعم ترش و لذيذي دارد. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه مرغ ناردوني آشنا شويد.
مواد لازم تهيه مرغ ناردوني :
تكههاي مرغ به تعداد لازم
رب انار: ۳ قاشق غذاخوري
پياز: يك عدد
زعفران دم كرده به ميزان لازم
دانه انار: يك پيمانه
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه مرغ ناردوني :
در تابهاي تكههاي مرغ را سرخ كنيد تا طلايي شوند. بهتر است در تهيه اين غذا از ران مرغ استفاده كنيد.
پياز را نگيني خرد كرده و در كمي روغن تفت دهيد تا سبك و نرم شود؛ سپس فلفل و زردچوبه را به آن افزوده و با هم تفت دهيد. چون رب انار نمك دارد، در اين مرحله نمك نريزيد تا غذا شور نشود. بهتر است از ادويه ديگري استفاده نكنيد تا طعم اصلي غذا حفظ شود.
پس از اينكه بوي خامي زردچوبه گرفته شد، ۳ قاشق غذاخوري رب انار به مواد افزوده و تفت دهيد. يك ليوان آب جوش در خورشت ريخته و نمك آن را اندازه كنيد.
مرغهاي سرخ شده را در سس بگذاريد و روي آنها مقداري زعفران دم كرده بريزيد. در تابه را ببنديد تا مرغها نيمپز شوند؛ سپس يك پيمانه انار دون شده را به خورشت افزوده، در تابه را ببنديد تا انار و مرغ با هم پخته شوند. بهتر است از انار شيرين با دانههاي قرمز استفاده كنيد تا طعم و ظاهر غذا خوب شود.
خورشت ناردون آماده است؛ آن را با دانههاي انار تزيين كرده و با كته و مخلفات شمالي مانند زيتون پرورده و سير ترشي سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/26 ساعت: ۱۶ توسط:deltafood :
كباب بناب يا كباب ساطوري از كبابهاي خوشمزه و پرطرفدار ايراني و متعلق به شهرستان بناب است كه با نام كباب آذربايجاني هم شناخته ميشود.

كباب بناب از گوشت تازه و چربيدار گوسفند، در اندازهاي بزرگتر از كباب كوبيده تهيه ميشود و هر پرس آن بر خلاف كباب كوبيده معمولاً يك سيخ است. تفاوت كباب بناب با كوبيده در اندازه، نحوه خرد كردن پياز و استفاده از سبزيجات معطر در آن است.
مواد لازم تهيه كباب بناب :
گوشت گوسفند: نيم كيلو
پياز: ۲ عدد
پيازچه: ۳ عدد
جعفري ساطوري: يك پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه كباب بناب :
پيازها را ساطوري خرد كنيد؛ فقط مراقب باشيد آب آنها درنيايد. مهمترين تفاوت كباب بناب با كوبيده در ساطوري كردن پياز است.
پيازچه و جعفري را هم ساطوري خرد كرده و كنار بگذاريد.
گوشت را دو بار چرخ كرده، در كاسهاي بزرگ بريزيد و كم كم پياز، سبزيجات، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد. گوشت را با مواد خوب ورز دهيد تا به خورد هم بروند و يكدست شوند. روي كاسه سلفون يا پلاستيك كشيده و يك ساعت زمان دهيد تا گوشت استراحت كند.
سپس دست خود را در آب گرم بزنيد و به اندازه يك كوفته از گوشت برداشته، در دست حالت دهيد و آن را وارد سيخ كنيد.
گوشت را آرام آرام در سيخ پخش و پهن كنيد. در آخر با دو انگشت با فاصله شيارهايي در گوشت ايجاد كنيد.
براي آماده كردن منقل، زغالها را به صورت مساوي در آن پخش كنيد. در ابتدا كه سيخها را روي منقل ميگذاريد، آتش بايد در بالاترين درجه حرارت باشد. پس از چند دقيقه كه سيخها را روي آتش گذاشتيد، وقتي كباب تغيير رنگ داد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر هم درست شود.
كباب بناب را با نان يا چلو و گوجهفرنگي كبابي سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با كباب مخصوص اصفهان “برياني، كباب معروف اصفهاني” را مطالعه كنيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/23 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
فيله سوخاري نوعي فست فود خوشمزه و پرطرفدار است كه معمولا با سيبزميني سرخ كرده سرو ميشود.

فيله سوخاري يكي از محبوبترين انواع مرغ سوخاري است كه با مواد گوناگون و شيوههاي مختلفي درست ميشود. در اين مطلب با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه فيله سوخاري به شيوهاي خاص آشنا شويد كه در آن براي سوخاري كردن از تخممرغ استفاده نشده است.
مواد لازم تهيه فيله سوخاري :
فيله مرغ: ۵۰۰ گرم
آرد سفيد به ميزان لازم
پودر سير: ۲ قاشق غذاخوري
پودر زنجبيل: يك قاشق چايخوري
پودر پياز: يك قاشق چايخوري
ادويه كاري: يك قاشق غذاخوري
عصاره مرغ: يك بسته
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه فيله سوخاري :
پودر سير، نمك، فلفل، پودر زنجبيل، پودر پياز و ادويه كاري را در كاسهاي ريخته و با نصف ليوان آب مخلوط كنيد تا يكدست شود.
فيلهها را به مواد آغشته كرده، حداقل ۳ ساعت در يخچال بگذاريد تا مزهدار شوند.
در كاسهاي مقدار زيادي آرد سفيد ريخته و كمي نمك، پودر سير و عصاره مرغ به آن بيفزاييد و با هم مخلوط كنيد. در صورت تمايل ميتوانيد عصاره را حذف كنيد.
فيلهها را يكي يكي از مواد درآورده، ابتدا در آرد بغلتانيد و بلافاصله در آب يخ بيندازيد و سپس با كفگير دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانيد. اين عمل را دو بار تكرار كنيد.
پس از اين كار، فيلهها را با حجم زيادي آرد در دست به صورت دوراني بماليد تا مخلوط آب و آرد به صورت پولك درآيد؛ سپس ۴ دقيقه در روغن داغ شناور سرخ كنيد. روغن بايد كاملا داغ و شعله ملايم باشد تا فيلهها مغزپخت شوند. دقت كنيد كه فيلهها را بيشتر از دوبار در آب و آرد نزنيد و بيشتر از ۵ دقيقه هم در روغن سرخ نكنيد تا كاملا ترد و برشته شوند.
فيله مرغ سوخاري را با سيبزميني سرخ كرده و سالاد كلم سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/23 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
شيريني برنجي يكي از شيرينيهاي محلي و متعلق به كرمانشاه است.

شيريني برنجي يا نان برنجي كرمانشاهي بسيار خوشمزه و ترد است و به راحتي ميتوان آن را در منزل تهيه كرد. براي درست كردن نان برنجي حتما از روغن حيواني استفاده كنيد تا طعم اصيل و واقعي آن حفظ شود.
مواد لازم تهيه شيريني برنجي :
آرد برنج: ۳ ليوان
روغن حيواني: يك ليوان
پودر قند: يك ليوان
زرده تخممرغ: ۲ عدد
سفيده تخممرغ: يك عدد
پودر هل: ۲ قاشق چايخوري
گلاب: ۴ قاشق غذاخوري
تخم خرفه يا سياه دانه به ميزان لازم
طرز تهيه شيريني برنجي :
روغن حيواني را در ظرفي ريخته و روي شعله ملايم بگذاريد تا آب شود.
پودر قند را الك و وقتي روغن خنك شد، با آن مخلوط كنيد. زرده، سفيده، پودر هل و گلاب را به مواد افزوده و خوب هم بزنيد.
آرد برنج را الك كرده، آرام آرام تا وقتي كه خمير به دست نچسبد، به مواد اضافه كنيد. آرد زياد باعث ترك خوردن و سفت شدن شيريني ميشود.
خمير را در كيسه فريزر گذاشته، بگذاريد يك شب در جاي خنكي خارج از يخچال بماند.
از خمير به اندازه يك گردو برداشته و در دست گرد كنيد؛ سپس به هر شكلي كه دوست داريد، روي آن مهر بزنيد و تخم خرفه يا سياه دانه بپاشيد.
شيرينيها را در سيني چيده، در فر بگذاريد تا پخته شوند. معمولا ۲۰ دقيقه براي آماده شدن نان برنجي كافي است.
اگر ميخواهيد شيريني برنجي را بدون فر درست كنيد، يك الك در قابلمه گذاشته، آن را روي شعله ملايم گرم كنيد. ظرفي كه شيرينيها روي آن چيده شدهاند، روي الك بگذاريد و در قابلمه را با دمكني ببنديد. پس از نيم ساعت وقتي شيريني بوي خامي نداد، آماده است.
روي نان برنجي تخم خرفه يا سياه دانه پاشيده، آن را سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/23 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
سوپ مرغ يكي از سوپهاي خوشمزه و مفيد است كه بيشتر بهعنوان پيشغذا از آن استفاده ميشود.

سوپ مرغ ساده و مقوي است و با مواد مختلفي ميتوان آن را تهيه كرد. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه سوپ مرغ مجلسي آشنا شويد.
مواد لازم تهيه سوپ مرغ مجلسي :
سيبزميني: ۲ عدد
هويج: ۲ عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
سينه مرغ: يك عدد
پياز: يك عدد
سير: يك حبه
ليموترش: يك عدد
جعفري خرد شده: يك قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه سوپ مرغ مجلسي :
سينه مرغ را نيمپز كرده و به صورت دلخواه خرد يا ريش ريش كنيد.
پياز و سير را ريز خرد كرده، با كمي روغن تفت دهيد تا نرم شوند؛ سپس به آن نمك، فلفل و زردچوبه بيفزاييد.
مرغ خرد شده را به مواد افزوده و تفت دهيد. ۴ ليوان آب جوش در قابلمه بريزيد و ۲۰ دقيقه زمان دهيد تا مرغ بپزد.
هويج و سيبزميني را نگيني و قارچ را ورقهاي خرد كنيد. وقتي مرغ پخت، هويج خرد شده را به مواد اضافه كنيد. يك ربع پس از افزودن هويج، قارچ و سيبزميني را در سوپ بريزيد.
دليل افزودن قارچ و سيبزميني ديرتر از هويج، اين است كه آنها زود ميپزند و اگر با هويج در سوپ بريزيد، ممكن است له شوند.
وقتي تمام مواد پخته شد و سوپ به غلظت مناسب رسيد، جعفري خرد شده را افزوده و نمك و فلفل سوپ را اندازه كنيد.
اگر سوپ مرغ آبكي بود، ميتوانيد مقدار كمي آرد در آن بريزيد.
در صورت تمايل براي لعاب بيشتر ميتوانيد مقداري رشته سوپي يا برنج نيم دانه به سوپ اضافه كنيد كه در آن صورت ديگر مجلسي نيست.
وقتي سوپ آماده شد، آن را با جعفري خرد شده تزيين و با ليموترش سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با نوعي سوپ مرغ “سوپ مرغ تند به روش مكزيكي” را مطالعه كنيد
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/23 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :
برياني اصفهان از غذاهاي سنتي و معروف اين شهر است كه با گوشت گوسفندي درست ميشود.
برياني اصفهان درواقع نوعي كباب است كه با نان محلي سرو ميشود. در تهيه اين غذا از دنبه استفاده شده و از اين رو برياني غذاي چربي است.
مواد لازم تهيه برياني اصفهان :
گوشت سردست گوسفندي: ۵۰۰ گرم
دنبه: ۵۰ گرم
جگر سفيد: ۱۰۰ گرم
پياز: ۲ عدد
پودر دارچين: يك قاشق چايخوري
نعناع خشك: يك قاشق چايخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
زعفران دم كرده: يك قاشق چايخوري
خلال پسته و بادام و مغز گردو براي تزيين
طرز تهيه برياني اصفهان :
يكي از پيازها را نگيني خرد كرده و در روغن تفت دهيد تا سرخ شود.
در قابلمهاي گوشت سردست گوسفندي و دنبه را با ۴ ليوان آب روي شعله ملايم بگذاريد تا مغز پخت شوند؛ وقتي گوشت خوب پخته شد، مقداري از آب آن را كنار بگذاريد.
گوشت و دنبه را با هم چرخ كرده، زعفران دم كرده، نعناع خشك، نمك و فلفل را به آن افزوده، مخلوط را دوباره چرخ كنيد.
در قابلمهاي پياز ديگر را نگيني خرد كرده و با جگر سفيد، دو ليوان آب، نمك و فلفل روي شعله ملايم بگذاريد تا جگر بپزد؛ وقتي جگر پخته و آب آن تبخير شد، پياز و جگر را در همان قابلمه تفت دهيد. جگر را هم چرخ كرده، كنار بگذاريد.
گوشت و دنبه چرخ شده را مانند همبرگر شكل داده و روي آن دارچين بريزيد؛ سپس دو طرف آن را در روغن سرخ كنيد.
وقتي برياني آماده شد، آن را روي نان بگذاريد و كمي از آب گوشت كنار گذاشته شده روي نان بريزيد.
مخلوط چرخ شده جگر سفيد و پياز را با خلال پسته و بادام و مغز گردو تزيين و برياني را با پياز و سبزي خوردن سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/21 ساعت: ۱۱ توسط:deltafood :
نان گردويي نوعي نان مقوي و مغذي است كه در صبحانه يا به عنوان ميانوعده مصرف ميشود.

نان گردويي را به راحتي ميتوان در منزل تهيه و تا چند روز در يخچال يا فريزر نگهداري كرد. نان گردويي با پنير، يك صبحانه مفيد يا يك ميانوعده كامل بهخصوص براي كودكان است. طرز تهيه نان گردويي خانگي را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه نان گردويي :
گردو خرد شده: يك پيمانه
آرد: ۲ پيمانه
ماست: يك پيمانه
بيكينگ پودر: نصف قاشق مرباخوري
جوش شيرين: يك چهارم قاشق مرباخوري
نمك: يك چهارم قاشق مرباخوري
شكر: سه چهارم پيمانه
تخممرغ: ۲ عدد
روغن مايع: نصف پيمانه
كدو حلوايي رنده شده: يك پيمانه
كره به ميزان لازم
طرز تهيه نان گردويي :
ابتدا فر را روشن كرده و يك ظرف آب در آن بگذاريد؛ اين كار براي آن است كه داخل فر رطوبت داشته باشد تا نان بهتر بپزد.
گردو را ريز خرد كرده يا در غذاساز له كنيد؛ سپس آن را با كره تفت دهيد و كنار بگذاريد. آرد را ۳ بار الك كنيد؛ سپس جوش شيرين، بيكينگ پودر و نمك را به آن افزوده، دوباره با هم الك كنيد.
در ظرفي شكر، تخممرغ، روغن و ماست را با همزن برقي مخلوط كنيد. كدو حلوايي را رنده كرده و به مواد بيفزاييد. مخلوط آرد، جوش شيرين، بيكينگ پودر و نمك را كم كم به مواد افزوده، و خوب به هم بزنيد. اگر كدو حلوايي دوست نداريد، ميتوانيد آن را حذف كنيد؛ ولي كدو باعث ميشود نان گردويي پفكي و ترد شود.
مايه را در قالب مناسبي كه از قبل چرب كرده و آرد پاشيدهايد، ريخته و در فر بگذاريد. به هيچ وجه تا ۵۰ دقيقه در فر را باز نكنيد تا نان خوب بپزد و خمير نشود.
پس از حدود يك ساعت، نان آماده است. روي آن مقداري گردو يا كنجد پاشيده و سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/21 ساعت: ۱۰ توسط:deltafood :
برگر گياهي به جاي گوشت با لوبيا سفيد درست ميشود و مناسب گياهخواران است.

اگر گياهخواري باعث شده دست از غذاهاي فست فودي برداريد، سخت در اشتباهيد. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه يك برگر گياهي خوشمزه آشنا شويد و اين غذاي هيجانانگيز را تجربه كنيد.
مواد لازم تهيه برگر گياهي:
لوبيا سفيد: يك پيمانه
تخممرغ: يك عدد
گوجهفرنگي به ميزان لازم
برگ ريحان: يك چهارم فنجان
سير: ۴ حبه
پودر سوخاري: نصف فنجان
پياز: ۳ عدد
نمك، فلفل و زيره به ميزان لازم
سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
نان همبرگر: ۴ عدد
خيارشور به ميزان لازم
طرز تهيه برگر گياهي:
يكي از پيازها را در غذاساز بريزيد يا ريز رنده كنيد؛ سپس آب آن را بگيريد.
لوبيا سفيد را چند ساعت در آب خيس كنيد تا نفخ آن از بين برود؛ پس از خيس خوردن آن را بپزيد تا خوب نرم شود.
لوبيا سفيد پخته شده را با سير، نمك و نيمي از پودر سوخاري در مخلوطكن يا غذاساز بريزيد تا به حالت خميري يكدست در آيد؛ سپس آن را نيم ساعت در يخچال بگذاريد تا كمي سفت شود.
سركه بالزاميك، روغن زيتون، برگ ريحان خرد شده، فلفل، زيره و پياز رنده شده را به مايه برگر افزوده، با هم مخلوط كنيد و ورز دهيد. بقيه پودر سوخاري را در بشقابي بريزيد و تخممرغ را در كاسهاي بشكنيد. مايه برگر را ۴ قسمت كنيد. هر قسمت را ابتدا به تخممرغ آغشته كرده و بعد در پودر سوخاري بچرخانيد؛ سپس با دست صاف كنيد.
در تابهاي روغن بريزيد و وقتي داغ شد، دو طرف برگرها را در آن سرخ كنيد. گوجهفرنگي و دو پياز ديگر را حلقه كرده، با سس دلخواه، خيارشور و برگر لاي نان بگذاريد.
در صورت تمايل ميتوانيد هر نوع سبزيجات ديگري كه دوست داريد، در برگر استفاده كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/21 ساعت: ۱۰ توسط:deltafood :